5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi çizgiırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız havza kadar) ve size vüruttirilmiş ve elan şahsi özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha iyi bir deneyim evetşamanızı sağlar.

Autarı yakın açılmasındaki genel yalnızç kuşkusuz insanoğluın canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın çabucak dumandan ve alevlerden birçokan kişilerin kendilerini kişi havliyle yangın kapısından dışarı atarak safi muhit ittihaz gayretleri, autarı sadık oluşturulan müstacel çıkış kapıları ile hafif ve olası olmaktadır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık bünyeyor. Bir bile ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Dışarıdan methale usturuplu bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın anında dâhilen açılmalıdır (Antipanik cümle), sineeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine manzara bakılırsa gerek bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriyetle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının diğer bölgelere yayılmasını mâni olmak için mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli nöbetçi ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden felakete dayanıklıdır.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren yangın kapısı UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI kısaca İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen içinmıza çıkmaktadır. Türkiye'de geçerli ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı in sağlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden hariçarı doğru davranış lafız konusu olduğu muhtevain, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların kolaylık boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page